Diensten

Beveiliging met resultaat; flexibel, effectief en passend binnen budget en naadloos aansluitend op uw behoefte.

Diensten

Babylon Security creëert een veiligere werk- en leefomgeving. Wij doen dit door een zeer divers aanbod van diensten beschikbaar te stellen, zodat wij voor iedere situatie een gepaste oplossing kunnen aanbieden.

Receptiediensten

Receptionisten bepalen de eerste indruk van uw onderneming. Zij zijn daarmee belangrijk voor de voortgang van een relatie tussen u en een opdrachtgever of uw klanten. Omdat onze beveiligers een etiquettetraining hebben gehad kunt u hen vol vertrouwen uw bezoekers laten verwelkomen.

Mobiele Surveillance

Van het opvolgen van alarmen die vanuit een meldkamer binnenkomen tot het controleren van panden (binnen en buiten), onze beveiligers nemen de taak met verantwoordelijkheid op zich.

Evenementenbeveiliging

U zoekt evenmentbeveiliging? Dan bent u bij Babylon Security aan het juiste adres. Of het nu om een personeelsfeest, een openingsfeest of een beurs gaat: onze beveiligers zorgen ervoor dat uw evenement naar wens verloopt.

Huismeester

Onze beveiligers zijn in bezit van BHV en AED. Hiermee zijn zij (gast)heren die er voor de bewoners zijn.

Chauffeursdiensten

Onze chauffeurs zijn in het bezit van BHV / AED diploma en rijden in binnenland maar ook in het buitenland. Zij hebben allen de opleiding voor chauffeur gevolgd en rijden in de bedrijfsauto of in de auto van Babylon Security.

Bewaking met honden

De honden waarmee wij werken zijn gecertificeerd bewakingshond en de begeleiders zijn evenzo gecertificeerd om met deze honden te werken. Wij voldoen aan alle eisen en zetten indien noodzakelijk bewaking met honden in.

Horecabeveiliging

Als we horecabeveiliging en één woord moeten samenvatten dan is ‘uitdagend’ een passende term. Bij Babylon Security leveren we zowel gastvrouwen als gastheren en dat doen we voor ieder soort horecagelegenheid. Wij zetten opgeleide personen mét ruime ervaring weg die daarnaast ook nog eens goed voor de dag komen.

Zorgbeveiliging

Zorgcentra komen steeds vaker in aanraking met diefstal, vandalisme en zelfs agressie. Babylon Security heeft hierop de werkwijze van beveiligers die wij in zorgcentra plaatsen aangepast. Er wordt naast basiskennis aandacht besteed aan emotionele situaties en communicatie zonder spraak.

Ontvang een vrijblijvende offerte.

Beveiliging met resultaat; flexibel, effectief en passend binnen budget.

ND Nummer: 5676

Terugbelverzoek