Babylon Security & Services heeft een ruim en divers aanbod van diensten. Hiermee kunnen wij op basis van uw behoeften een op maat gemaakte beveiligingsoplossing bieden.
icon_hond

Bewaking met honden

Wij bieden gespecialiseerde hondenbewaking aan als integraal onderdeel van onze uitgebreide beveiligingsdiensten. Hondenbewaking dient niet alleen als een actieve preventieve maatregel, maar ook als een krachtig afschrikmiddel voor mogelijke veiligheidsrisico’s. Onze teams zijn getraind om snel en effectief te reageren op potentiële bedreigingen, waarbij de certificering van zowel de bewakingshonden als de hondengeleiders de kwaliteit van de reactie waarborgt.

icon_chauffeur

Chauffeursdiensten

Naast onze uitgebreide beveiligingsdiensten bieden wij ook professionele chauffeursdiensten aan. Of het gaat om het veilig transporteren van waardevolle goederen of het verzorgen van een discrete en comfortabele reis voor uw gasten, wij zorgen voor veiligheid en stijl op de weg.

icon_evenement

Evenementenbeveiliging

Het creëren van een onvergetelijke evenementenervaring gaat hand in hand met het verzekeren van de veiligheid en het welzijn van uw gewaardeerde bezoekers. Als toonaangevend beveiligingsbedrijf willen wij u graag onze gespecialiseerde evenementenbeveiligingsdiensten aanbieden om ervoor te zorgen dat uw evenement zorgeloos verloopt. Ons team ontwerpt op maat gemaakte veiligheidsplannen die passen bij de specifieke behoeften van uw evenement.

icon_horeca

Horecabeveiliging

Of het nu gaat om een bruisende club, een sfeervol restaurant of een gezellig café, wij staan klaar om een veilige omgeving te creëren waar uw gasten zorgeloos kunnen genieten. Onze beveiligingsprofessionals zijn niet alleen experts in veiligheid, maar ook getraind in gastvrijheid om de unieke behoeften van de horecasector te begrijpen. Wij streven naar een perfecte balans tussen gastvrijheid en veiligheid, voor een onvergetelijke horeca-ervaring in uw etablissement.

icon_huismeester

Huismeester

Wij stellen met trots onze huismeesterdiensten voor, waarbij we niet alleen streven naar optimale veiligheid, maar ook naar een hoog niveau van service voor uw gemeenschap. Onze beveiligingsmedewerkers zijn in dienst van een BHV / AED-diploma.

icon_surveillance

Mobiele Surveillance

Onze toegewijde beveiligers nemen niet alleen een statische rol aan; zij voeren ook actieve mobiele surveillance uit om de veiligheid van uw locatie te waarborgen.

icon_object

Object beveiliging

Onze object beveiliging is ontworpen om uitgebreide, op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden voor gebouwen van verschillende aard. Of het nu gaat om kantoorpanden, industriële complexen, winkelcentra of residentiële gebouwen, wij zorgen voor een veilige omgeving met onze object beveiligingsdiensten.

icon_begeleider

Persoonsbegeleiding

We streven naar een uitgebreide benadering van veiligheid en bieden daarom ook professionele persoonsbegeleiding. Onze persoonsbegeleiding wordt afgestemd op uw persoonlijke behoeften en risicoprofielen. Of het nu gaat om discrete observatie of actieve beveiliging, we bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw unieke vereisten.

icon_receptionist

Receptiediensten

Onze ervaren receptiemedewerkers zijn uw welkomstcomité dat gastvrijheid en professionele beveiliging naadloos combineert. Onze beveiligers hebben een etiquettetraining gevolgd, waardoor zij beschikken over de juiste sociale vaardigheden om een veilige, gastvrije en goede sfeer te creëren.

icon_zorg

Zorgbeveiliging

Onze zorgbeveiliging is ontworpen om een veilige en geruststellende sfeer te bieden, waarin zorgverleners, patiënten en bezoekers met vertrouwen kunnen werken en verblijven. Onze beveiligers hebben training gevolgd om gevoeligheid en begrip te tonen voor de unieke behoeften van zorgomgevingen en handelen met kalmte en professionaliteit.

Ontvang een vrijblijvende offerte.